novinky.cz
Sport
Ligová ostuda

Loňský ročník fotbalové ligy znovu vyhrála Sparta. Pražané pustili na první místo jiný klub v samostatné lize jen dvakrát - v roce 1996 Slavii a před dvěma lety Liberec. Nejvíce se však hovořilo o skandálu, který v závěru soutěže způsobil opilý fanoušek. Ten v utkání Bohemians a Sparty přeskočil plot a inzultoval rozhodčího. (více) Pro Bohemians, kteří se v lize nezachránili, to znamenalo nejtvrdší trest v historii ligy: uzavřené hřiště na tři zápasy a půlmiliónová pokuta. (více)

V novém ročníku kralují fotbalisté ostravského Baníku, kteří jsou příjemným šokem ligy. V Ostravě rozpoutali výbornými výkony fotbalovou horečku, na Baník chodí nejvyšší návštěvy. Do historie se zapsala Dagmar Damková (Foto PRÁVO/Václav Jirsa), která jako první žena řídila střetnutí nejvyšší soutěže v roli hlavní sudí. (více)


(c) Copyright Borgis a.s. 2003. (c) Copyright Seznam. (c) Copyright ČTK, DPA a Reuters. Publikování nebo další šíření obsahu serveru Novinky.cz je bez písemného souhlasu redakce zakázáno. Redakci pište na email redakce@novinky.cz. Deník Právo oslovíte přes adresu redakce@pravo.cz. Technické otázky směřujte na helpdesk@seznam.cz.
Pokud chcete informace o inzerci na Novinkách, pište na e-mail reklama@firma.seznam.cz.